Menu

Driscoll's smaakvolle brandcampaign

TCC en The Fightclub hebben samen de nieuwe internationale brandcampaign voor Driscoll’s ontwikkeld die in Duitsland, Denemarken en Noorwegen draait. Een smaakvolle campagne die de kwaliteit van Driscoll’s, Only the Finest Berries, direct onder de aandacht brengt. In een taal die iedereen spreekt…

JE ZIET ZE OVERAL

De campagne vind je terug in abri’s rondom de verkooppunten, versterkt met local store ads om mensen te verleiden de lekkerste besjes van het land te gaan proeven. Daarnaast zetten we online video in, prerolls op YouTube, een Facebook messenger chatbot die the Finest recepten met je deelt, een snapchat game waarbij je aardbeien, frambozen, bramen en bosbessen moet vangen (pas op voor de bijtjes die prikken). We hebben zelfs iedere bes een eigen karakter gegeven op Instagram, die we gaan gebruiken om leuke content op de Driscoll’s pagina te reposten. ’s Werelds eerste berry influencers!

UNIVERSELE TAAL

Als je in verschillende landen dezelfde boodschap wilt brengen, moet je goed nadenken over hoe je mensen aanspreekt. Voor de hand liggend is de eigen taal, maar voor deze campagne, waarin smaak de hoofdrol speelt hebben we gekozen voor een taal die iedereen spreekt. De taal van genot en smakelijk eten.

 

SIMPLE IDEAS WORK THE HARDEST

Daar weet Eef Baggermans alles van, neem dus contact met haar op als je ook toe bent aan een campagne die echt beter verkoopt.

Eef Baggermans
Project Manager
eef@tcc.com

Contact

CALL +31 (0)76 565 55 11
Or mail to info@tcc.com

Ceresplein 145 4811 CE Breda The Netherlands