Menu

De woonfonds hypotheek uitvinders

EUREKA! In een wereld waarin alle hypotheekproducten standaardiseren, komen we met een onderscheidende campagne waarin we Woonfonds positioneren als De Hypotheekuitvinders. Ze luisteren naar de specifieke wensen en behoeften uit de markt en gaan daar in het Hypotheeklab gretig mee aan de slag. Ze mixen, blenden, experimenteren, overleggen, berekenen en uiteindelijk... EUREKA! Een nieuw hypotheekproduct is uitgevonden!

DE HYPOTHEEKUITVINDERS

De hoofdrol in deze campagne is weggelegd voor de échte medewerkers van Woonfonds. Zij zijn De Hypotheekuitvinders. Zij bouwen de spanning op met online teasers en vervolgens onthullen ze in een videokaart naar alle hypotheekadviseurs hun nieuwste uitvinding. Deze video staat centraal in de rest van de campagne: social, online advertising, fysieke en digitale mailings, seminars, workshops en beurzen. Dit alles met dezelfde fantasierijke, mysterieuze en opvallende thematiek, zodat iedere hypotheekadviseur de vernieuwende hypotheekproducten van Woonfonds top of mind heeft.

 

SIMPLE IDEAS WORK THE HARDEST

Daar weet Inge Verhelst alles van, neem dus contact met haar op als je ook toe bent aan een campagne die echt beter verkoopt.

Inge Verhelst
Client Manager
ingevf@tcc.com

Contact

CALL +31 (0)76 565 55 11
Or mail to info@tcc.com

Ceresplein 145 4811 CE Breda The Netherlands